اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



مدیرکل بنیاد مسکن گلستان:

زلزله به ۷۵ واحد مسکونی رامیان خسارت زد / ارزیابی ادامه دارد
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان گفت: طبق آخرین گزارش تیم‌های ارزیاب حاضر در منطقه زلزله به ۷۵ واحد مسکونی در ۹ روستای رامیان خسارت زده است.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از مهر،  سید محمد حسینی  اظهار کرد:۱۲ تیم ارزیاب در شهرستان  رامیان  حضور داشته و در حال بررسی و اعلام  خسارت  ناشی از وقوع  زلزله  هستند.

وی با بیان اینکه زلزله ۵.۱ ریشتری بامداد امروز(دوشنبه)به واحدهای مسکونی ۹ روستای رامیان خسارت زده است، افزود:هزار واحد مسکونی در این روستاها وجود دارد که تیم‌های ارزیاب مشغول بررسی و اعلام وضعیت این واحدها هستند.

مدیرکل  بنیاد مسکن  گلستان ادامه داد:طبق آخرین اعلام تیم‌های ارزیاب ۷۵ واحد مسکونی خسارت دیده‌اند که ۹۹ درصد آن‌ها نیازمند بازسازی هستند

وی تصریح کرد:ارزیابی از واحدهای خسارت دیده و تأسیسات زیربنایی ادامه دارد و تا پایان وقت اداری امروز ارزیابی به اتمام می‌رسد.

به گفته حسینی بر اثر وقوع این زلزله واحدهای مسکونی مقاوم سازی شده کمتر خسارت دیده‌اند و بیشترین خسارت‌های از واحدهای مسکونی خشتی و گلی گزارش شده است.


http://www.caspiankhabar.com/91123






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96